Delfi.lt – užblokuotas!

Standartinis

Kaip Žalčiui patinka Delfi! Ir, kaip gaila! Tautos švietėjas, jūsų Žaltys buvo užblokuotas nuo komentavimo. Kodėl gi taip? Ar jis daug keikėsi? rašė netaisyklingai? Skatino mažumų nesantaiką ar kad ir ką ten Delfi parašę savo taisyklėse?

Ooo ne, Žaltys nusikalto dar baisiau. Sulaužė nerašytą taisyklę – komentavo taikliai, rašė tiesą, laužė stereotipus ir ribotą pasaulėžiūrą. Matyt, taip savo žodžiais mirtinai sužeidė administratorių delfyje, kad šis, priešmiritinių konvulsijų tampomas, visą savo esybę sukaupęs šiaip ne taip sugebėjo užblokuoti mano paskyrą nuo komentarų rašymo. Juk mano šventvagiškam žodžiui sklisti nevalia!

…Nors, kodėl gi tie patys komentarai negali būti čia, šiuose jaukiuose namuose? Taigi jie ir nepradings Delfi laiko skylėje – kaip patogu!

Jūsų dėmesiui, už širdies griebianti Delfi istorija apie vaikiną, kuriam nereikia lytinių santykių!

Ir, N-17, tik tvirtą psichologiją turintiems, nebijantiems pražūties, Žalčio rašytas, dėl savo įžeidžiančio turinio atmestas, komentaras:

Ir vėl mes grįžtam prie tų vynuogių ir lapių – nepasiekiu, tai ir nereikia, taigi visvien rūgščios buvo.

Viena ranka štai ponas Žaibas išjuokia visus tuos, kurie puikuojasi seksu, automobiliais, turi kažin ar švariai uždirbtų pinigų ir dalyvauja prabangiuose vakarėliuose su gausybe laisvo elgesio damų, visus tuos kurie taip nori pasirodyt, visus tuos, anot jo, cool.

Ir štai, patsai nepatingi parašyti ilgo laiško kuriame daug kartų pažymi jog jam tikrai nereikia įrodinėti, kad jis pats yra cool, kad gyvenimas be sekso, prabangaus automobilio ar vakarėlių t.y., taip, kaip jis gyvena – yra cool, ir jam viso to nereikia, o visi tie, kurie taip gyvena – kažkokie lūzeriai (taip, mes skaityti tarp eilučių mokam). Ir jei uždirbo pinigų šitie lūzeriai, tai tikriausiai nešvariai!

Turbūt ir baisiausia yra tai, kuomet gyveni ne taip kaip nori, ir vietoje to, jog keistum situaciją, stengiesi visomis išgalėmis meluoti sau pačiam, saugoti savo ego investiciją į savo pasaulėžiūrą. O pasauliui… pasauliui nusišvilpt, kaip jūs įsivaizduojate ar norite kad jis veiktų – jis yra toks koks ir yra.

Žaibe, ne mums tu įrodinėk, kaip tau nereikia įrodinėti, jog tau nesvarbu ar tu esi *cool* pagal dabartinius visuomenės standartus. Nes jeigu tu tikrai būtum laimingas ir cool pats sau, tau nereiktų rašyt tokių laiškų.

Ir mielieji, išduosiu paslaptį:

Niekas kitas negali nuspręsti, cool jūs ar necool – tik jūs patys. Nėra kažkokio slapto klubo, kažkokių taisyklių ar oficialaus priėmimo. Tiesiog, vieną dieną prabundate, ir nusprendžiate – būsiu cool. Ir gyvenate gyvenimą kaip norite, nerašote jūs kažkam pasiteisinančių laiškų, nebandote įteigti kitiems jog gyvenate teisingiau už juos, jog jūsų moralės ar etikos normos turi būti tarsi įstatymas, jog visi kiti gyvena neteisingai; Automobilį perkate kokį norite (arba neperkate), miegate (ar nemiegate) su kuo norite, uždirbate pinigus, leidžiate juos, kuriate šeimą, arba gyvenate viengungiškai, laisvalaikiu skaitote Camiu, geriate viskį, bėgiojate miškais, keliaujate į tolimas šalis ar intensyviai sportuojate… Koks skirtumas! Darote tai, ką norite!

Ir kai jus, su dailia mergina pašonėje, išlipusius iš prabangaus automobilio ir einančius į restoraną piktai nužvelgia koks susikūprinęs praeivis, tiesiog nusišypsote ir einate toliau.

Ces’t la vie.

Parašykite komentarą